"not a deer that was fucking, it was a fucking deer"

I'M RICH! Det är kul att få studiebidrag. Idag har jag internethandlat.. Det blev två tågbiljetter till Stockholm den 18 November (95kr/st), Dude Ranch och Matt Toka's EP (som var trippelt så dyr som Dude Ranch men hallo shipping from the U..S..A). Så, nu har jag köpt 0,02% av allt jag vill ha/bEHÖVER.





TRAGIC.

Hejsan.

Idag har jag ätit tacos två gånger. Först hos mormor och sen hos pappa. Ha ha ha. En annan rolig sak är att Lower Than Atlantis ska vara förband till The Used i November. Det var inte det roliga. Det roliga är att det bandet var förband när jag såg blink i London också. Cooolt?!?!?!

Me and Jeff Stinco. Jag behöver inte ens förklara överexponeringen you all know why. 
 
 




this is how excited we were...


varför är det här det roligaste jag någonsin sett


5. Panic! At The Disco

405844_10150582407053418_6087073417_8818943_1928430889_n_large

How did you start listen to them? 
Samma som med Fall Out Boy. 

Your opinion about the band? Riktigt bra. De har ett helt eget sound som ingen annan har. Sångrösterna är underbara och ja. Bäst. Funkar även fast de bara är två(?) kvar i hela bandet. Intressant band. Tror de är lite gay också.

Favourite song(s): I Write Sins Not Tragedies, Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off, But It's Better If You Do (ännu mer jobbiga låtnamn).

Favourite album: Vet inte då jag inte har lyssnat på det sättet. Ska göra det. Är ju ett bra band.

Favourite music video? I Write Sins Not Tragedies. Den videon är typ en legendarisk 2006 MTV video.

Seen them live, if so, how was it? Nej, men skulle vara kul att se dem.


4. Fall Out Boy

Tumblr_lzjyb1cnze1r4xouno1_500_large

How did you start listen to them?
Har aldrig lyssnat jättemycket på dem. Men de var faktiskt ett av de första "alternativa" band jag gillade. Året var 2006/2007(?) och Thanks For The Memories samt Dance, Dance var jättecoola låtar att lyssna på om man ville vara emo. Jag hade en hemmagjord mix cd hemma, har ingen aning om vart jag fick den, men på den fanns iallfall de två låtarna tillsammans med en Panic! låt. Så Fall Out Boy var egentligen ett favoritband innan GC, SP och blink came along. 

Your opinion about the band? Har aldrig riktigt tagit mig tid att lyssna på dem. Har bara hört ungefär 10-15 låtar, och de är riktigt bra låtar, alltså borde jag ta mig tid och lyssna mer. Tog även ett tag innan jag förstod att Pete Wentz inte är sångaren. Sen så har bandet typ världens roligaste fanbase. NICE. Gillar dem. Fast tråkigt att de är på hiatus. 

Favourite song(s): Sugar We're Going Down, Dance Dance, Thnks fr th Mmrs, Grand Theft Autumn, A Little Less Sixteen Candles A Little More Touch Me. (HELVETE vilka jobbiga låtnamn de har).

Favourite album: Ingen aning.

Favourite music video? SJÄLVKLART I Don't Care. Inte alls för att Mark Hoppus medverkar i den NO NO.

Seen them live, if so, how was it? Ne och kommer antagligen inte heller göra det eftersom de är dead and gone.


hot guy at 3:47

väldigt sjukt

'
 
Hade skolfoto idag och efteråt pratade jag med fotografen som berättade att han var rockfotograf och hade fotat/träffat Kiss, Alice Cooper, David Bowie osv på typ 80-talet. SÅ COOLT. 
 
Han sa att jag skulle gå in och kolla en artikel om honom på internet så jag gjorde det och då hittade jag även att FUGAZI var i Gävle 1990. IAN MACKAYE, grundaren av straight edge och Minor Threat var i Gävle den 1 Oktober 1990. Och affischen är så niCCCEEEe och wow WOW! 50 kr. "Från USA".

3. Avril Lavigne

529955_300395743371823_1941448306_n_large

How did you start listen to them? Åh, vet inte riktigt. Avril har typ alltid varit där sedan jag var barn. Men det måste ha varit 2006/2007 jag verkligen började lyssna på henne, när The Best Damn Thing kom ut. Jag blev så glad varje gång Girlfriend eller When You're Gone kom på MTV och tyckte hon var jättecool och punk.

Your opinion about the band? Hon är den enda artisten/bandet jag lyssnar på som är kvinnlig. Därför är det superlätt att relatera till nästan alla hennes låtar utan att det känns weird (eftersom andra bands låtar alltid handlar om tjejer de inte kan få osv ehh). Har upptäckt med åren hur töntig en del av hennes verk egentligen är, men WHATEVER. Hon kommer alltid vara bland mina favoritband, har lyssnat på henne så länge och ja... Men HELVETE vad det börjar gå utför. Nästa album ska tydligen vara dance club, indie och hard rock influenced. Hon skulle stannat med Deryck. Shit.

Favourite song(s): Svårt, men.... Runaway, Innocence, Push, I Can Do Better, Complicated, Don't Tell Me, Freak Out och Things I'll Never Say. Och massa fler.

Favourite album: Svårt att välja eftersom mina favoriter är från alla album. Måste nog säga alla/ingen.

Favourite music video? Complicated. 2003. Alla har supernice stil. De springer runt och busar på ett köpcentrum, skatear och är allmänt early 00's kids. Jag vill leva i den videon. 

Seen them live, if so, how was it? Nepp. Hon verkar knappt turnera nu förtiden.



2. zebrahead

Zebrahead_large

How did you start listen to them? 
Ett av de där banden som bara följde med när jag got into pop punk rock osv typ 2008. Tror att de var med på nåt skate spel som jag spelade på playstation också. 

Your opinion about the band? De har måånga bra låtar, men många dåliga också. Är inte jättemycket för rap shiten  de har i typ 70% av låtarna. Lite för manligt och tufft för mig hehe. Men de har en del jättesköna heavy riff, och ska sound i några låtar. Älskar deras stil också, alltså klädstil haha. Sångaren hade ett annat band på 90-talet som heter Jank 2000 (tror jag) och det bandet är ännu bättre, men finns bara några låtar att hitta.. 

Favourite song(s): Anthem och Into You, helt klart. Älskar ska soundet i Anthem.

Favourite album: Har inte riktigt lyssnat på alla deras album eftersom jag inte är sååå intresserad (ska dock göra det, kanske hittar nåt underbart). Så jag vet inte.

Favourite music video? Anthem är härlig, äkta pop punk video. Sen så gjorde de en cover/parodi på Avril's Girlfriend och den videon är jätterolig hahaha. 

Seen them live, if so, how was it? Nepp. Men skulle verkligen gå om de kom hit. 



1. MEST

 

How did you start listen to them? Antagligen genom Good Charlotte eftersom Benji är med i en av deras låtar + de är/var bra vänner. Kommer iallfall ihåg att första låten jag hörde var Cadillac och att jag hade den på min gamla sony ericsson och var jättecool. 

Your opinion about the band? Äkta early 2000's pop punk, amerikansk high-school kind of band. Texter om kärlek, galna nätter, känslor, sånt där mesigt som är så fint. Har liiite svårt att bestämma om de är sarkastiska och försöker makea fun of nån eller inte. Titta på videon jag la upp så fattar ni. 

Favourite song(s): Hotel Room (även fast den bara finns att hitta i superdålig kvalité....), Walking On Broken Glass, 2000 Miles, Until I Met You.

Favourite album: Helt klart det självbetitlade. Deras andra album SUGER.

Favourite music video? Hotel Room. Ingen riktig musikvideo, men visar massa klipp från deras spelningar, fans, turnéliv osv. Så rooolig och underbar.

Seen them live, if so, how was it? Nevahhh.


30 bands, 30 days.

Ska göra en 30 bands, 30 days. Trettio band, svarar på några frågor om varje och blaa blaaaaa. Så excited!!!!!! Trettio band är ju mycket, kommer skriva om de band jag aldrig skriver om. YEY.
 
IALLFALL. Just nu går jag i skolan 70% av mitt liv och spenderar de 30% resterande genom internet, teater, musik och bas. Mitt nya rum äger AH. MHm.
 
image

värsta bildbomben!!!!!!!!!

SÅ. Jag har inte haft internet på nästan en hel vecka. I skolan har jag haft internet, men inte i hemmet alltså. Jag har iallfall flyttat under dessa åtta blogglösa dagar. Nu bor jag i Sätra och det är coolt här, ICA ligger typ fem minuter ifrån mig och de har ett nice sortiment.Annars går jag i skolan och det är kul med event och min fina klass på tre personer blabla.
 
Idag var jag på ICA och skulle hämta ut det nya bredbandet (köpa en latte macchiato choco starbucks också) och då träffade jag en jättesöt och fin hund utanför som jag fick klappa. Tanten som ägde hunden sa att jag hade fula byxor. Det var hål i dem. DAGENS ÄLDRE ALLTSÅ.
 
Imorgon ska jag och mamma åka till Uppsala och hämta en säng till mig så jag kan sova! YES!!!!! Ni ska få lite intressanta bilder som jag tagit under mitt liv nu:
 
en del av min good charlotte samling. 
 
två tredjedelar av min klass!
 
mark i london, TOO FAR AWAY.
 
och så här ser jag ut nedifrån.
 
 
 

omg

 
Äntligen. PRECIS VAD JAG BEHÖVDE. Ett band jag älskar kommer till SVerige. Tack tack tack tack tack.
orkar inte låta så excited men jag sitter ialfall ooch ler för mig själv