Day 1 - Put your iPod or MP3 player on shuffle and list down the first 10 songs that pops out.

Hit - Bowling For Soup
Sincerly Me - New Found Glory
Midnight - Rancid
Accident Prone - Good Charlotte
Untitled - blink-182
Stumped - Minor Threat
Army Life - The Exploited
Mutt - blink-182
Back Up Against The Wall - Rancid
Girls & Boys - Good Charlotte

för det var ju intressant.

new found glory

min top 5 består egentligen av typ 25 band men new found glory är iallafall i top 5.
kan dock fortfarande inte bestämma mig för om jag hatar jordans gnälliga röst eller om jag älskar den. det är typ hatkärlek. men ja, iallafall, måste se detta band live. 



sen så är hit or miss den första hela låten jag lärde mig på bas 

henry rollins


blå läppen


här har ni en fin video på mig och hanna för ungefär exakt en vecka sedan

det var en gång

tänkte idag på hur det har ändrats genom åren med att vara en "annorlunda". typ.
förr kollade alla snett på de som klädde sig annorlunda eller lyssnade på "annorlunda" musik, t.ex rock, punk. nuförtiden vill alla mainstream kids (ni vet sånna där dryga tjejer) vara annorlunda och stå ut. nuförtiden går de till frisören och ber om att få sidecut, de vill färga håret i någon konstig färg, de köper dr martens och tror de är alternativa. köper en nirvana tröja från h&m och påstår sig tycka "smells like teen spirit" är favoritlåten. killar berättar hur de gillar "rockiga tuffa tjejer" när dessa tjejer egentligen bara försöker ha den utsidan. "åh, vad grymt, en tjej som lyssnar på metal!", och så har hon hört fyra låtar med bring me the horizon. snälla, se ut som du lever och tänker och inget annat. it will just come out forced.

pepe

jag längtar tills jag får pengar för då ska jag köpa kläder
jag behöver verkligen kläder
jag har haft helsvarta kläder i typ en månad nu
hur kul är det då
nja inte så kul

och WTAF såg precis att det är ungefär 50 dagar kvar till sommarlov?????????
vad hände?
hur ska jag hinna med att göra klart allt?
jaja

det här är en av mina favoritdokumentärer: handlar om (har inte sett den på länge så kanske har helt fel) en kille som studerar till fotograf som får hänga med blink-182 på deras turné i några veckor. den är skitbra, man får se massa bakom kulisserna, hur de bygger upp scenen, hur allt funkar och massa intressanta saker. rekommenderar punk's not dead och punk attitude också.

bara massa onödigt

det är så jobbigt för på min vägg har jag en affisch som ALLTID är den ENDA man ser. fattar inte varför. måste vara stället den sitter på. jag vet att det inte är själva affischen som står ut för jag bytte ut den för ett tag sedan.

nu ska jag till stan. eller ja, stan och stan.

jag saknar good charlotte mer än någonsin just nu.

fast det roliga är att man kan se the voice australia på internet, det är bäst.

något magiskt

simple plan 17/4-12

ÄNTLIGEN fick jag se älskade Simple Plan. Blev helt emotional och var nära på att börja gråta flera gånger, speciellt under Welcome To My Life. Men shit, det var bäst. De var grymma live, pigga och glada, såg ut att ha så kul. Tror aldrig jag har sjungit så högt på en konsert förut. Sen så var det unerbart att träffa alla spcreware osv också. Och att de hängde upp min och Hannas sverigeflagga på scenen. Och att jag "fångade" två plektrum + fick träffa alla i bandet även fast jag knappt fick ut några ord.

Äntligen äntligen äntligen. 5 år av väntan är över.

varför var jag tvungen att sjunga..


shit vad gör jag

Jaha.
Då är det tre dagar kvar till Simple Plan. 74 dagar kvar till jag ser dem igen och 103 dagar kvar till West Coast Riot och Rancid. Men alltså, TRE dagar, det är ingenting. Det känns som att jag har tusen saker att fixa inför konserten, vilket jag egentligen inte riktigt har? Det enda jag behöver göra är typ att ladda kameran och hämta ut mitt ID. Jag är nog bara nervös inför en av de största dagarna i mitt liv.

Sen så är jag trött på min hårfärg också. Blått skulle vara kul. Eller lila. Eller massa färger.



vet inte vad jag ska tycka

Fick precis ett mejl om att jag har fått soundcheck/early entry till Simple Plan. Visst, jag är jäääätteglad över det eftersom jag verkligen vet 100% säkert nu att jag kommer att träffa bandet. Och det är liksom huge. Kan knappt fatta det. Men sen är det ju det här med att det SUGER SÅ JÄVLA MYCKET SÄMSSSTTTTTTTT att det är pengarna som avgör frontrow, inte den tid man köat. Och att det inte kommer kännas lika orginellt och fint som det gör när man står där och ljuset släcks ner och bakgrundsmusiken tystnar och man för första gången ser sina kattungar komma ut på scenen och allt känns underbart ända tills sista låten spelas och bandet förssvinner ut men man vet att om ungefär en timme komme rman stå där utanför turnébussen och träffa dom för första gången på riktigt och snackaskd kasdkcadkäPORKÄÅAÅAWÅFPAWÅFKPSDFKÖLASKDÖFLKSDÖLFJKALKG ÖLJASLDFJKLSDJAFJKAKLSDJ DMAP DMAP DMAP DAMP MDAP DMAPD
UJSCH SUCHSCU SHC
LYCKLIG
ASDJFK
FYFAN
DUMMA SPCREW SHIT
GLADAST TJEJEN
you're doing it wrong

Anti-Flag hallllååååååååååå

KSDFKASDK säger jag. Idag släppte wcr ett till band, Anti-Flag. Jag fattar inte, det här blir bara bättre och bättre. Hade inga förväntningar alls. SÅ kommer antiflag. lyssnade jättemycket på dem förr, die for the government ah. Tror det var han sångaren som sa nåt jättebra förr också som är skitsmart. Jag vet inte, de verkar vara jätte seriösa i sin musik och tar upp massa bra skit och ja otroligt bra <3

shit alltså nu känns det nästan som att de skulle kunna ta dit typ zebrahead, the used, mest och goldfinger eftersom alla de släpper/har släppt nya album aijgkljakld

2003

Ett album jag tycker är ett av de bästa nästan legendariska senare poppunk/skatepunk albumen är Last Stop Suburbia av Allister. Då kan man liksom börja jämföra med All Killer No Filler och Nothing Gold Can Stay. Skitbra. Underbart.

"I look into the crowd and see myself through stares, back when I hoped someday I'd be the one up there"


svårt att välja en låt eftersom alla är så bra

1 april

idag är en sämst dag
tråkig
tråkigt
tråkigt
i fredags hade jag den bästa dagen på väldigt länge
det var skitroligt
och idag fyller good charlotte 16 år