main offender

Om en vecka har teatergruppen jag är med i uppvisning. Jag väntar på att det ska gå åt helvete. Jag måste lära mig en monolog, lägga bas till en låt så det låter rätt, lära mig ljusbordet + programmera in ljussättning för hela pjäsen. Det kommer aldrig gå. Inte på en vecka. Jag mår dåligt över detta, det känns lite som att jag ska gifta mig med en man som jag vet är homosexuell.
 
I Fredags såg jag The Hives. Jag tror jag upplevde punk. För första gången i mitt liv. 
 
 
 

jag är trött och tar nog inte denna blogg så seriöst egentligen

Skriver ju aldrig här. Jag HATAR JU BARA.
 
Fall Out Boy har släppt nytt album efter att ha varit på hiatus sedan 2009. Har inte lyssnat igenom det ännu, måste göra det en dag när jag har tid att strunta i världen. Men har hört en låt de släppte innan och den är jetebra även fast jag var extraextreme skeptisk i början. Känns som att FOB verkligen verkligen verkligen tänker hur mycket som helst på att deras låtar ska vara bra och stora live. DET ÄR JU SÅ VIKTIGT och fler band borde göra så.
 
I början är det ju bara VAD FAN ÄR DETTA vilka är DET DÄR det här är inte Fall Out Boy det är ju beyonce NEJ. men ja lyssna på refrängerna och tänk det live och dö.
 
SEDAN. Paramore. De har också släppt nytt album. Helt underbart. Oki, en del låtar är skit, men det gör inte så mycket. Det är nåt nytt och nice liksom. Jätterörigt på ett bra sätt som är sjukt nära på att vara ett dåligt sätt. Gospel, ukulele, soul, pop punk, synthasizers, instrumentalt, indie, sjutton låtar som har allt. Jag överskattar nog albumet. För jag är störd i hjärnan. Nej. Det är ett jättebra album. Ja.
 
så braaaaaaaaaaaaaa.
 
Och så släpper massa fler nytt i år och nästa år också. SÅ EXCITED OMGGGGG.