greater than love



gud vad jag älskar det här bandet (även fast det bara var två medlemmar med i videon nu då).
särskilt när jag hör den här låten blir jag så ksfafjsjdfas. jag har haft det här bandet i mitt liv sedan 2006/2007? hur fan hade mitt liv sett ut utan dem.

och alla minnen jag skapat och kommer skapa genom good charlotte. alla vänner.

Okej.

jag hoppar över den här skiten nu... kändes så lame med favoritbilder på varje bandmedlem.... struntar i resten av dagarna.


Jag har kommit fram till att jag nästan alltid föredrar demosar och early versions av låtar. De är inte lika slätstrukna och har inte alls ett lika perfekt sound som de "riktiga" versionerna. Det gillar jag. Det finns flera låtar jag verkligen föredrar som demo/early version.

Hit Or Miss - New Found Glory. Låten släpptes 1999, den senare versionen 2000. Gillar verkligen den här orginalversionen mycket bättre än den nyare. Det enda som är bättre i den nyare är att introt inte är akustiskt. Jordans röst är tusen gånger intressantare i denna. Inte lika gnällig och auto-tunad som den blev sen. Låter råare. JAJAAAAA.

The Anthem - Good Charlotte. Det här är demon för The Anthem som jag faktiskt gillar mer än den fastställda versionen som jag älskar jättemycket. Det är nog Joels röst som avgör det, av precis samma orsak som Jordans. Och texten är lite annorlunda på demon också. Känns mer politiskt inriktad, och att de sedan gjorde om den till att ha mer highschool-känsla. Gillar det mer betydelsefulla more. nej nu är jag trött och orkar inte skriva ksjdf.

I'd Do Anything - Simple Plan. Demon för låten alltså. Ett skitbra exempel på en låt som är VÄLDIGT mycket bättre än den riktiga versionen, enligtttt mig. Känns väldigt mycket mer skate-punk, sjukt otroligt mycket bättre!!111. Skulle lika gärna kunna vara en Reset låt. Texten är annorlunda också, vet inte om den är bättre eller sämre. Men skitbra är den iallfall. Pierre's röst,WAO.

Day 8 - Favourite Music Video from Get Your Heart On!

nu kommer alla hata mig för jag har 4 simple plan shit dagar att göra. whateva whateva I do what I want.


Men iallafall. Jet Lag! Jag gillar egentligen inte låten. Men videon är braaaa av någon anledning även fast den känns lite cheezy. Tror att jag gillar den mest för att det var den videon som verkligen fick mig att inse att SP var tillbaka. Typ.

så fin kvalité

sen så påminner den mig om good charlotte i schweiz av nån anledning.


23 JÄVLA DAGAR

hej vilken fin dag


M.T



You tell me you like the taste

You just need an excuse
You tell me it calms your nerves
You just think it looks cool
You tell me you want to be different
You just change for the same

Day 8 - Favourite Music Video from Simple Plan

Kan faktiskt inte riktigt bestämma mig. Tycker ingen från det albumet är jääättebra precis. Men Your Love Is A Lie är nog min favorit iallafall. Vet inte riktigt varför.. Eller jo, det vet jag nog.
27 dagar.

shit grattis igen......

jag måste bara.
idag fyller deryck whibley år och gud vad jag älskar den mannen och hans band
32 år

Idag är jag glad.

Allt är så PERFEKKKKKKKT idag. Jag satt utanför en lektion och kollade på facebook på mobilen och såg att Simple Plan ska komma till Peace And Love. DET BETYDER ALLTSÅ ATT JAG KOMMER SE SIMPLE PLAN TVÅ GÅNGER INOM 3 MÅNADER TYP KSFKSKDFK. Jag älskar mitt liv just nu <3 det har jag alltid undrat hur folk bara kan slänga ur sig sådär, och nu kan jag helt plöstligt själv göra det..
Dessutom har SP uppdaterat sin setlist för europaturnén och lagt till ett No Pads medley där de spelar massa låtar från första albumet (mitt favoritalbum). Jag kommer få höra When I'm With You live. Min älskade låt. sölflaskdf. Tror inte de har spelat den sedan tidigt 2000-tal.
SÅ JA JAG ÄR GLAD IDAG.
baby baby

Day 7 - Favourite Music Video from Still Not Getting Any..


Det är nog Crazy. Den musikvideon är extremt underskattad. Hör nästan aldrig någon prata om den, känns nästan som att folk har glömt bort att den faktiskt existerar. Tycker den kan kännas lite slätstruken och vanlig, ni vet, det där med att olika människors problem visas i svartvitt och sedan övergår videon till färg och problemen försvinner samtidigt. Fast i den här videon försvinner inte problemen, de är kvar även fast de övergår till färg. "If you open your eyes you'll see that something is wrong". Älskar den.

!!!!!!11

Jag skrev precis ett inlägg om blink-182 sideproject bands men jag kände att den här bloggen inte behövde mer sånt för tillfället. Fast jag skriver ju egentligen här för min egen skull mest. Att få ur sig massa tankar och känslor är så skönt. Men jag känner mig lite fjantig med allt snack om samma sak. Jag borde kanske lyssna på min svenska lärare. "Du kanske ska testa att skriva om något annat än musik, band och konserter?".


Day 6 - Favourite music video from No Pads, No Helmets.. Just Balls

Helt klart I'm Just A Kid.

MCR

Måste faktiskt skriva att det var exakt 1 år sedan idag som jag såg My Chemical Romance i globen med Hanna och Viktor. Den dagen var BRAAAA. Hotellet var så fint <3 Sängarna var bäst. Frukosten, alltså ni skulle varit där. Åh, konserter..

Day 6 - Favourite song from Get Your Heart On!

Det är helt klart Can't Keep My Hands Off You. Det var den första studioinspelade låten jag hörde från det nya albumet. Minns hur glad jag blev över att låten var så perfekt..

30 dagar.

god's greatest miracle........



once again once again holy shit
DET ÄR LIVET DU HÖR
jag förstår inte
tom delonge

Day 5 - Favourite Song from Simple Plan

Simple Plan är alltså ett album om ni inte fattar det...




Tycker om alla låtar på det albumet, nästan. Alla är väldigt fina och annorlunda mot för deras äldre låtar. Starka POWERFUL låtar typ. Jag tror..... att jag måste.... välja... Holding On. Den har så otroligt många känslor och instrument och ljud och text och är så mogen. Och så har ju Chuck vocals i den haha.


31 dagar.

Day 4 - Favourite Song from Still Not Getting Any..

Det är nog Welcome To My Life. Fast ja, det är samma som med no pads, jag älskar verkligen alla låtar. Det är så svårt att välja EN låt som ska vara en större favorit än de andra. Men denna är otroligt speciell ändå. Det var nog den som fick mig att verkligen fastna för Simple Plan. jag 12 år = "AMAGAD DOM SJUNGER OM MITT LIV KSDFK". Och Pierre. Alltså. Ja. Herregud.



32 dagar.

Day 3 - Favourite Song from No Pads, No Helmets.. Just Balls

Måste nog säga When I'm With You. Även om jag djupt i hjärtat älskar varenda låt från det där albumet. Men denna är så speciell och ger mig så mycket flashbacks och minnen och känslor.

little babies

"I wanna feel, I wanna feel what you hold on to"



33 dagar.

haha..

Tumblr_lvqhzqr3yi1qbi2y7o1_500_large

what's your age again?

ännu ett grattis..
idag fyller mark hoppus 40 år WOOOOOOOOP
jag har mycket att tacka honom för

STONED

oh how I love skate/skapunk

Jenny Demilo

Tumblr_lxv909hhl11r3o0pio1_1280_large
Tumblr_lxjpgug7gh1qdisrko1_500_large
301602_10150779822075599_154880285598_20727845_6024718_n_large

Day 2 - Favourite Member Of Simple Plan

Ja, det har väl alltid varit Pierre på nåt sätt. Även fast jag hatälskar honom. Han är så jävla dryg och har världens fulaste skor. Men samtidigt är han så himla bra. Men på senare tid så har det blivit mer och mer Chuck, antagligen genom hans twitter. Han är så otroligt snäll och trevlig mot sina fans. Det finns ingen "kändis" jag någonsin sett som bryr sig så mycket om fansen som Chuck gör.
chierre

34 dagar.

space

jag fick höra att man kunde se Jupiter och Venus om man gick ut och kollade på himlen och jag blev jätte excited och gick ut på balkongen men ja.........


jag förväntade mig ju:


men fick se typ:
Image and video hosting by TinyPic

måste bara säga

Det finns en sak jag älskar jättemycket och det är det där ögonblicket under en liveföreställning då man kan se hur mycket sångaren uppskattar vad hon/han gör. Det syns på ögonen. Det syns på leendet. Det syns på kroppspråket.
Jag kan bara tänka på något i stil med "en blick säger mer än tusen ord".

exempel:
från ungefär 4:55 till 5:02

från ungefär 0:08 till 0:12

från ungefär 6:43 till 6:45
JAG VAR DÄR JASDJF


kanske överanalyserar jag

Day 1 - First Simple Plan Song You Ever Heard

japp, nu tänkte jag göra en 30 dagars utmaning med simple plan eftersom jag ser dem om 35 dagar och det här blir väldigt exciting och så.

Den första låten jag hörde med Simple Plan måste nog vara Untitled.
Den kommer jag ihåg att jag har hört för väldigt längesen, och videon är jättebekant också. Fast det kan också ha varit Vacation, eftersom den är med i New York Minute som jag såg typ 2004 utan att lägga märke till att det var SP.

Men om man ska ta den låt som jag hörde första gången och faktiskt la märke till att det var Simple Plan så var det When I'm Gone när den kom ut som singel 2007. Det där bra året då mitt liv började.

åååh alla minnen. kommer ihåg när jag såg den här musikvideon för första gången på mtv och sedan gick till datorn för att kolla upp fler av deras låtar och blev fast föralltid.

nu är det grattis igen

idag fyller joel och benji 33 år
mina fina gamlingar
min värld med er

nu kan ni skjuta mig

den första videon är ehm................... en låt som skrillex har gjort typ? eller han kanske inte har gjort den, inte vet jag. men det är iallafall han som är dj? what? eh, jag vet inget om sån musik. men ja.
den andra videon är från joel&benji's mixtape som kom ut i typ december? DET ÄR JU FÖR FAN EXAKT SAMMA LÅT? är det meningen? eller har de bara "råkat" göra en låt som låter lika som skrillex? ALLTSÅ VAD HÄNDER.
båda suger. det är iallafall säkert.
eller okej, joel och benjis är väl bra, det är bara det att den ser ut som en parodi eller nåt haha. gangsta maddens.

farfar

Idag vill jag skriva grattis till min farfar som fyller 77 år. Jag hoppas han är lycklig och inte tänker för mycket på sin familj. Världens bästa. Önskar jag träffade honom mer.


Heart 3 Clip Art

nu ska jag jobba


ALLTSÅ NEJ VAD GÖR VI AHHHH

varför håller vi sådär på blommorna allhopa
vad är detta
åh nej
glada hudik2.

Jag vet inte riktigt, jag bara hatar alla.

Imorgon ska jag jobba for the first time på call-up. Jag är rädd.
Och så ska jag färga håret för jag köpte manicpanic i stockohlm wahhhaa
manic panic burken alltså

MITT LIV

Idag ska jag köpa bad hair day mössa. Till Mr Stinco.
Sen ska jag göra hemliga saker med hemliga människor.

cash, culture and violence.

ja. jag vet inte.
rancid är bara så fantastiska
det är liksom mer än bra
förstår inte
det går inte
det borde inte vara möjligt
det är bara musik? bara.



texterna, instrumenten, rösterna, känslorna, allt.