men nej?

Hello there.
 
The angel from my nightmare. (Går inte att skriva den hälsningsfrasen utan att fortsätta blink's låt, det vet ni).
 
Just nu gör jag och mormor kola. Den har stått och kokat i typ 35 min och inget händer?!?!?! Så jag la mig på två stolar och sov lite. 
 
Snart ska jag till Valbo och hänga lite med coolaste teaterkompisarna. Detta betyder att jag måste vara trevlig och anstränga mig för att tala med folk ikväll. Jag är lite rädd.
 
Sen så undrar jag om någon vill bjuda in mig på nyårsafton? Och om någon vill starta band? Jag är en lite under OK basist med gitarrförstärkare. Vill spela vad som helst.
 
 
Så bra.
 
 

max bemis

En av mina favoritlåtskrivare.
 
Så mycket hat och kärlek.
 
Vet inte hur många nätter jag suttit och typ "vaaaa?!?!?! hur är detta möjligt jag förstår ej det här är något utom denna värld" TYP.
 
Han beskriver allt jag tänker på, allt jag hatar, alla åsikter jag har.
 
"borrowing quotes from the cultures you've crowded like weeds"
 
Herregud så bra.
 
Post 2010-tals musik som faktiskt är något underbart, inspirerande och magiskt.
 
IDK. 
 
 

jag orkar inte

En artikel publiceras om någon unge som inte får vara pepparkaksgubbe i skolan luciatåg - det står INGET om att det är pågrund av att utländskt folk i Sverige skulle känna sig kränkta. Ändå blir 70% av alla svenskar på facebook extremt upprörda och börjar gråta över att "SVERIGE FÅR INTE VARA SVERIGE", "VAD ÄR DET FÖR SKITLAND VI ÄR PÅVÄG ATT BLI", "ÅK HEM JÄVLA MUSLIMER OM NI SKA FÖRSTÖRA VÅRA SVENSKA TRADITIONER". BUHUUUU.
 
Jag tror inte att någon faktiskt har hört en muslim eller whatever klagat över hur kränkta de känner sig av pepparkaksgubbar och allt vad det nu gnälls om? ASDFDGHJKL. Jag lovar att alla invandrare i hela Sverige sitter och skrattar just nu.
 
 
Herregud.......
 
 
Det värsta är väl att inte en enda av de traditioner vi firar kring jul är SVENSKA. Det är traditioner från massa andra länder.
 
IDIOTEEEEEEEEEEEEER.