vardagens

Hallå där.
 
Jag har börjat min praktik på konserthuset nu. Det är trevligt men lite awkward ibland. Idag hade jag iallfall lunch i två timmar och bestämde mig för att åka till skolan för en eventuell lunch i skolmatsalen, endast för att slippa betala för mat. MEN DÅ HADE MATSALEN STÄNGT. Så jag åkte ner till stan igen och köpte nuggets på McDonalds för att sedan sitta där ensam och stirra på en asiatisk man mittemot. Efter det hade jag ungefär 35 minuter kvar av lunchen att förbruka så jag tänkte "hmm, Clas Ohlosn, där har jag inte varit på länge" och begav mig mot källaren på nian gallerian. Jag smög omkring på Clas Ohlson tills jag hittade något helt fantastiskt. En splittningsgrej för hörlurar. ALLTSå. Man sätter den där man kopplar i hörlurarna på iPoden/mobilen/whatever och vips så finns två ingångar för hörurar SÅ ATT TVÅ KAN LYSSNA SAMTIDIGT UTAN ATT BEHÖVA HA EN HÖRLUR I VARSITT ÖRA. Jag var så glad. 129:- som hittat.
 
Det tog ett tag innan det slog mig.
 
När ska jag någonsin få användning för detta ekipage?
 
Vem.
 
Vem?
 
VEM?
 
original äpple/vanilj/kanel 1000 gdröm mjölkkola
Smaka aldrig dessa.
 
 

forever

Känner att jag tappat det här med att blogga. Har inte haft tid. Nu tänker ni "wow hon har skaffat sig ett liv vad kul" men då säger jag ha ha ha, inte än. Dessutom är sanning den att min datorskärm har varit trasig.
 
En sak som hänt 2013 är att jag var i Stockholm på en battle of the bands kind of grej och såg Puffra - ett band som inspirerade extremt med låtar som Cock On The Run, I Hate My Life och Teenage Hippie Killer. Lolololol.
 
 
Om en vecka börjar min praktik på 7 veckor and I AM FRREAKING OUTTTTTT.