men roligt inlägg shitt

HEJ HEJ. 
 
Idag har jag varit i skolan till TRE. Jag är van med att sluta innan lucnh buhuhu.
 
Allt är mycket roligare när skolan har börjat woho. Ja.
 
Jag tror jag ska börja använda mina nya skor nu dessutom.
 
Och jag byggde en dator idag som faktiskt FUNGERAR ATT STARTA. Det enda som är lite tråkigt är att jag nu kommer göra exakt samma sak i skolan som jag gör hemma, sitta framför datorn hela dagarna.
 
 

favourite people

joel madden - jordan pundik - mark hoppus
 
 

haffa haffa guzz haffa haffa quzz

Hejsan.
 
Jag har börjat skolan igen. Det har gått ganska bra, jag har klarat att bete mig ganska normalt runt människor. 
 
Idag började jag 8:30 och slutade typ... 15:30 eller nåt sånt (PÅ EN FREDAG)? Satt alltså i ungefär 7 timmar och lyssnade på en utbildning. Om jag klarar provet kommer jag få köra liftar över 2 meter YAY.
 
Det var väldigt creepy för man fick en lista med ALLA som var med på utbildningens mobilnummer på, som även kommer sitta på en anslagstavla för hela skolan att se. WHAT?!?!?! Varför behöver alla veta mitt nummer?!?!?! Och hur fick läraren ens tag på det i första hand?!
 
Och eh, idag till skolmat var det kyckling, potatissallad och tortillabröd. VA? WHY?
 
JAJA.
 
 
Is that what you call a get away? Tell me what you got away with. 'Cause I've seen more spine in jellyfish, I've seen more guts in eleven year old kids.
 

what is up

Skola om tre dagar. Jag måste alltså kommunicera med människor om tre dagar. HUR ska det här gå? 
 
Lalala.
 
Denna sommar was a summer of failure. Men även en av de bästa somrarna någonsin p.g.a. blink-182, rancid, simple plan och neverstore. 
 
Tänk, jag har sett jättemånga av mina stööörsta favoritband nu. Dessutom känner jag att jag har hamnat i ett extremt blink beroende, sådär som man blir efter man sett ett av sina favoritband live för första gången. Alltid. Hoppas det går bort snart för jag kan inte sova om nätterna, jag tror jag ligger och rebloggar blink related posts i sömnen.
 
Om 18 dagar flyttar jag.
 
har inte precis nåt kul så här är en bild på mig och hund
 

when songs collide

 
Det här är såååå braaaaaa. Någon har satt ihop Fat Lip (Sum 41) och Feeling This (blink-182) och det låter typ som att låtarna var gjorda för varandra. Shit.
 

ali boulala

HEHE skulle kanske inte slutat skriva här för nu har jag bara 2 läsare om dagen och det är jag och mamma ehhh.
 
Imorgon ska jag på Countryfestival i Furuvik med farmor och farfar. Ännu en gång kommer jag kämpa mig genom några timmar i rädsla om att farmor ska döda mig. Låt oss hoppas att hon inte läser detta.
 
På Söndag vill jag jättegärna till Stenebergsparken eftersom det är Sommaryran där och man kan hitta massor av band shite som jag verkligen verkligen behöver. Förra året hittade jag en Good Charlotte plånbok och Level 27 patch, bästa Gävle har erbjudit evahhhh!
 
Idag tog ner ALLA mina affischer eftersom vi ska flytta. Det var 98 stycken och nu känner jag mig extremt ensam och deprimerad. Jag tror jag ska sätta upp tre stycken så jag känner mig lite älskad igen.
 
ännu en härligt fräsch bild på mig och en neverstore medlem, denna gång bassisten som jag tyckte om mest eftersom han kastade sitt plektrum till mig två gånger. jag har försökt redigera bilden så jag ska se attraktiv ut men nej alltså jag lyckas inte :'(
 
 
 
 

Ehm.

Ähh jag börjar skriva här igen. "Been gone a long time, kinda lost my wait, can't find it. And I caught a short ride to the grave and back this season". Hade nya projekt men linalinanlin är typ bäst ändå. Nu är jag back!!!!!!!!!!!!1
 
Vad har jag gjort då?!?!? Förutom ingenting.
 
London, blink-182
Åkte till London i 22 timmar med Hanna och min mamma. Såg blink-182 live på brixton vilket blev ett av de bästa minnena någonsin. Vi köade i typ 7 timmar eller nåt för SITTPLATS, men det var värt det för vi fick frontrow seating ehm hehe. Det var underbart och jag tänker alldeles för mycket på det. Skulle kunna skriva ett väldigt långt inlägg om hela upplevelsen men jag känner inte för det så bajjjjjbbbkbk.
 
Göteborg
Direkt efter London åkte jag från flygplatsen till Göteborg med Timothy. Tåget var FÖRSENAT så vi hann bara se tre band på West Coast Riot. Men jag fick iallafall se Rancid som var viktigast. Rancid var bäst, helt magiskt lol. Sedan gick jag till den lilla scenen och såg The 20 Belows (nåt danskt band) som var jättebra och blev ett kul minne typ. 4 dagar senare åkte vi nattåget hem (12 timmar helvete) och Timothy skrek åt mig att ta det lugnt när jag la en plastpåse på golvet.
 
Neverstore
Några dagar senare åkte jag och Hanna till Stockholm för att träffa Lovisa och se Neverstore. Vi stod längst fram med ungefär 50 människor bakom oss och spelningen var otrolig. Jättekul att se dem live och det var bra stämning även om publiken sög. Jag fångade (BOKSTAVLIGEN FÅNGADE, I LUFTEN) bassistens plektrum och sedan träffade vi alla tre bandmedlemmar och tog bilder. Det var kul. Det var dock mindre kul att jag och Hanna missade sista tåget till Gävle och fick spendera natten på Max mitt i Stockholm bland alla våldtäktsmän. På tåget hem sedan fick jag baseball-kläder av en mexikan(?) och allt var jättekonstigt.
en väldigt väldigt fin bild på mig och jacob sångaren vars ögon hanna har en ohälsosam relation till