how long am i gonna be counting the days you're gone


676 dagar sedan stockholm
484 dagar sedan paris
300 dagar sedan zürich


Ja.

Idag har varit rolig. Vi fixade ljud/ljus för en modevisning på skolan. Och på torsdag/fredag ska vi fixa för en konsert (eller festival typ?) också, det blir nog ännu roligare. Och mamma ska kolla om jag får vara med på getaway och hjälpa till. OCH jag ska få hjälpa till på nån festival i Hofors och få LÖN! Så kul det här alltså.


loser

Jag och Hanna skulle åka till London och se blink-182 om 2 veckor. Vi hade planerat allt så himla bra och var typ säkra på att vi skulle åka. MEN SÅ GÅR DET INTE. Jag grät lite idag. asdfjsdlksdjfljasdgkljdkljflksd dumma.
vi får ses någon annan gång antar jag
om typ 10 år
när ni kör gubb-turné
varför varför varför varför

musik. så äkta.

Across The Sea av Weezer är en så intressant låt SHIT. Jag vet inte om jag har helt fel men då måste jag vara dum i huvudet för det är väl ganska obvious att den är om en fangirl som skriver till honom (sångaren) och han ser något speciellt med henne och det blir sådär förbjuden-frukt-feeling och ja? Inte så speciellt egentligen men det är något med låten som gör att man känner. Gillar att den är lite bisarr på något sätt med "I wonder what clothes you wear to school, I wonder how you decorates your room, I wonder how you touch yourself and curse myself for being across the sea". Sen den där underbara delen där han helt plöstligt går ifrån hela tjejgrejen och det blir liksom nutid, allvar och in the moment med:

"Goddamn, this business is really lame
I gotta live on an island to find the juice
So you send me your love from all around the world
As if I could live on words and dreams and a million screams
Oh how I need a hand in mine, to feel"



they came to conquer uranus

jag testade att stänga datorn och bara sitta och tänka
det var som att jag inte hade tänkt på flera år?
alla ungdomar kanske borda testa att bara sitta och glo i tystnad och tänka
kanske skulle världen vara en smartare plats
fast den är ju så smart ändå
pågrund av alla datorer men ja mejejej



BEJBB

Jag har fått jobb på Siesta i Hässleholm. En festival. Jag har fått jobb (eller ja, volontärjobb) som RODDARE. Den 31 Maj till 2 Juni. Ja, vad roligt. Förutom att jag redan ska vara med och hjälpa till på en konsert här i Gävle JUST DEN 31 Maj och 1 Juni. Jaha.. varför kunde inte festivalen vara en vecka senare? Varför nu? :'(

känns som att han talar till mig just nu

IGÅR

Jag var på Forever Young med Joke och Kelly och kollade på tre band som spelade som jag har längtat efter att få se live länge. Det var jätttteroligtttttt jag var så glad och excited. Tack Ashtray, Despite Karma och Rejected Symphony Project. Ni var bäst.

bilderna suger men ja det här är den bästa

JAHA

Äntligeeen, 7 månader senare, är det Rotskärslan igen. Denna gång ska jag och Hanna ha med oss datorer TILLOCHMED. Det som är synd är att jag ska vara på tågstationen kl 13-14 imorgon eftersom jag ska till Stockholm. När ska jag sova????????????????


Say Anything

Egentligen har jag tusen saker att säga om detta band men jag tänker nöja mig med att ni själv får lyssna och förhoppningsvis får samma känsla som jag får. 100% ärlighet, inga omvägar alls. Raka vägen från honom till hjärtat.



bland det bästa jag hört och sett

jag har deras låt i hjärnan sedan igår döda mig

Hej.
Igår var jag i Stockholm med Hanna. Jag vill helst inte berätta orsaken till att vi var där eftersom det skulle kunna skada min manlighet. Men nu gör jag det ändå. One Direction. En pojkbandsak was the reason.

Hanna påstår dock att hon ville åka dit för att det skulle kunna vara "trevligt" eller "kul". "Ha, ha, ha" säger jag då.

Vi var iallafall i Stockholm igår. Vi åt några gånger. Sedan tog vi oss ut till ett konstigt ställe där detta pojkbands studio visst skulle vara. TVÅ GÅNGER ÅKTE VI DIT, FRAM OCH TILLBAKA. Inte en glimpse av pojkarna ens.

Det var tur att det inte var något band jag gillar vi skulle stalka. Då hade jag varit förstörd idag.


måste ju bara

säga grattis till pierre som fyllde 33 igår puss och kram tog en inte så gayig bild på honom

ett magiskt band

åh vad jag älskar bowling for soup.
de är så mysiga och down-to-earth typ. mesig underbar cheezy poppunkrock. perfekta att lyssna på sena kvällar/nätter. de har något speciellt, något som gör låtarna så orginella trots det återkommande soundet, det är något med texterna. från 94 till nu. jaret's röst omfg.

2 smöriga låtar:








seriously

På ungefär 20 dagar måste jag få minst godkänt på 7 prov, 3 skrivuppgifter och 1 tal.
Annars får jag gå om hela ettan tror jag.
Hur ska jag klara av det här.

image

shit. intressant.

Idag hade vi två lektioner, engelska och energi. Sen slutade vi halv 12 och då åkte jag ner till stan med mina vänner och köpte glass och subway. Först glass, sen subway. Hehe. Det var trevligt och så himla bra väder...




köpte i stockholm...



this album is one of the best ever.
seriöst, lyssna. varenda låt är magisk. all killer no filler.

Day 2 - Name of Band/Singer that influences your choice of music genre

alltså jag förstår inte riktigt vad det menas. det bandet som fick mig att komma in på den musikgenre jag lyssnar på idag? isånnafall:

hm... tokio hotel var det första bandet jag intreserade mig för och det var också genom dem jag hittade good charlotte och massa andra band. sen så har såklart alla highschool filmer, skatespel och sånt där influenserat min musiksmak också.. och typ stallet.se med alla emos och deras musik. 90-talet och tidiga 00-talet.

Antifreeze