THERE'S A PLACE OFF OCEAN AVENUE

Jag skriver aldrig här då ingen bryr sig om bloggar längre (inte för att någon någonsin brydde sig om denna) och det icke delikata utseendet på sidan. Men jag tänkte att visst, jag kan skriva lite nu bara för att jag har tid.
 
Just nu praktiserar jag på konserthuset och det är helt fantastic. Inser bara mer och mer varje dag hur mycket jag vill det här. Det är något magiskt över att stanna kvar och rigga ned i mörkret och ensamheten efter att hundratals människor gått hem supernöjda och blown away efter ett uppträdande. Trivs jättebra med mina handledare, de är så omtänksamma och lär mig hela tiden. Jätteglad att jag fick den här platsen.
 
Senaste spelningen var Vans Off The Wall tour med Yellowcard, The Blackout och Like Torches. Yellowcard var bandet jag kom dit för och de var hur bra som helst, precis som jag hade förväntat mig. The Blackout fick mig förvånad, jag hade inte förväntat mig någonting alls, men de är nog ett av de bästa band jag sett live. De öppnade upp med att sångaren sprang ner i publiken med mickkabel och allt. Jag minns knappt vad som hände, men han var där nere i åtminstone en minut och det var sjukt. Riktigt rolig spelning hela skiten. 
 
Här är en bild på Hanna. Hon var så taggad på tåget och tog massor av ego pics.
 
Alex och Hanna, på klubben, inte så taggade.
 
The Blackout ahhhhhh!!!
 
Och så Yellowcard!!!!! Ser ut som jag var frontrow men jag var typ third row som bäst.
 
Också min inspelning från Here I Am Alive.
 
Nu är nästa spelning Reel Big Fish på Debaser Slussen som jag måste ha med mamma på eftersom det är 18-års gräns. 28 Mars. SEE YOU THERE?
 
 
 
 
 
 

:'(

Exakt två år sedan....................................
 
'