!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> . -

fans

Den här dagen har jag mest spenderat åt att tänka på hur olika fans för olika band är. Hur de skriver i forum, beter sig osv.

Simple Plan fans
Ofta otroligt mesiga. Tar alltid bandet på största allvar, kan absolut inte se någonting sarkastiskt. Blir ibland lite creepy och tror att de verkligen känner bandmedlemmarna på riktigt. Skrivs ett svärord som t.ex. "fuck" i forumet så kan man räkna med att få halva fanskaran efter sig. För det är tydligen väldigt ohyfsat och dumt att använda såna ord då det kan finnas minderåriga som lyssnar på Simple Plan. Men sen att Simple Plan sjunger "fuck" och andra svärord i flera låtar, och skämtar om hur de fick sin inspiration till det senaste albumnamnet genom ett morgonstånd, tänker de ju inte riktigt på.

Good Charlotte fans
Vad kan jag säga? Forumet har väl varit dött i ungefär fem år. Fansen är helt okej, lägger sig inte allt för mycket i bandets privatliv, men är samtidigt otroligt engagerade. Blir nästan aldrig bråk och tjafs mellan fans. De flesta är rätt så mogna. Man kan ge negativ kritik och ändå bli accepterad.

blink-182 fans
Kanske de roligaste fansen. Ibland känns det som att den som kan förolämpa bandet mest, är det största fanet. Det är skönt att kunna skämta och vara sarkastisk och bli förstådd, och inte hatad. Dessutom finns det hur många blink fans som helst som är så himla kreativa och fixar videos, låtar, redigerar bilder, tar reda på information osv.



Jag älskar alla tre. Såklart.

delicious people commented this shitty post

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback